a Saab 900 Klub Egyesület hivatalos oldala

x Közeledik a nyári nagy Saab-találkozó

Közeledik a nyári nagy Saab-találkozó Már nincs egy hónap és ismét itt a nyári nagy Saab-találkozó. Pontosan 2017. július 7-9-én a Somogy megyei Bonnyán tartjuk a 29. Saab-autóstalálkozónkat. A találkozó most is háromnapos, július 7. péntek délután 16 órától július 9. vasárnap 15 óráig tart.

P { margin-bottom: 0.08in; }A:link { Idén ráadásul legalább két saabos évfordulót is ünneplünk: a Svéd Repülőgép Kft.-t 80 éve alapították, majd 10 évre rá a repülőgépek mellett egy Saab 92001 kódnevű autó prototípussal is megörvendeztették az autós társadalmat.

Gondolom, nem kell mondani, hogy az évfordulók a találkozó programjaiban is megjelennek, sőt a 70. jubileum alkalmából egy apró meglepetéssel is készülünk. A hagyományos alkatrészfelismerő-verseny mellett idén először és utoljára karosszériaelem felismerő vetélkedőt is rendezünk.

A szokásokhoz híven a helyszín nevezetességeit sem hagyjuk figyelmen kívül, így Koppány várának közelsége miatt a magyar történelembe is belekóstolunk, legalább egy felnégyelés erejéig.

Igyekszünk sok saabos és egyéb értékes díjjal készülni. A vetélkedők eredményes résztvevőit idén is tombolajeggyel díjazzuk, a szombati napon lesz a sorsolás.

Nagyon gyorsan megy az idő, és nekünk is készülnünk kell, ezért kérünk, hogy ha részt szeretnél venni az eseményen, mielőbb regisztrálj és természetesen a szállásfoglalásról se feledkezz meg.

Minden szükséges információt a www.saab900.hu/bonnya oldalon megtalálsz.

Remélem, idén is jól fogod érezni magad a nyári Saab-találkozón. Mi rajta vagyunk.

Üdvözlettel
Égő Ákos
klubelnök
Saab 900 Klub Egyesület

Aftermarket, Genuine and Performance Saab Parts all Discounted - Custom Saab graphics and Trollhattansaab.net designs Mascher Robert Autfestmnyei Saab 9-3 9-5 Egyeslet

saab900.hu Apróhirdetések

Legfrissebb adok-veszek bejegyzés:

SAAB , gyári , alu felnik eladók ...

A képtől eltérően nem 4db. , hanem csak 3db. , 16"-os , SAAB , gyári , alu felnik eladók . A negyedik megsérült / a képen még épp volt /. Pontos méretek,cikkszámok : 6 1/2 Jx16” off 41 , SAAB 12785709 , AIS111 . A 3db. felni egyenként is / 16 e. HUF / eladók . Nem javított nem sérült , minimális esztétikai hiba van rajtuk , kérésre képeket küldök .

További hirdetések